Mår inte bra just nu men det kommer nog bli bättre, brukar bli det tillslut men idag går jag med huvudet lågt och mår dåligt på grund av olika saker som hände i helgen.
Avskyr att jag sätter mig i situationer som är desktruktiva och när jag inte har kontroll, utsätter mig själv för fara.
Borde värdesätta mig själv högre, borde ta större ansvar. Vill växa upp nån gång och bli en kvinna och inte bete mig som en snorunge, någon som jag skulle se ned på. Vill så mycket på samma gång så det blir lätt fel men det enda man kan göra är att fortsätta framåt och hoppas att man lär sig dyrbara läxor som får en att växa och komma närmare målet att bli den man vill vara, en person som kan gå rak i ryggen och vara stolt över sig själv.
  Mina pärlor <3
 
 
Nu har skolan satt igång igen och det är full rulle med ens.
Har knappt tid att andas känns det som ibland men det är bara att köra på!
Nu är körkortet avklarat och bara några kurser kvar så nu hoppas jag att jag klarar detta, ska se hur jag ska lägga upp planeringen och förhoppningsvis så kan jag fullfölja kurserna annars får jag lägga upp studietakten för en av kurserna eventuellt eftersom att jag kommer åka iväg och missa sista veckorna.
Har lagt om kosten från och med när sthlm open var över så nu käkar jag bara nyttigt och ska förasöka träna 3-4 gånger i veckan minst och komma i form igen lagom till resan.
Aja, nu ska jag läsa naturkunskap...
Älskar den här låten, kolla texten :)
Hejsan!
 
Nu kan jag äntligen säga att jag har KÖRKORT !
 
Förstår ni hur skön känsla det är ?
Förövrigt har jag jobbat varje dag 08-21 eftersom det varit Stockholm open på jobbet, sjukt roligt men också sjukt tunga dagar men imorgon börjar skolan och då ska jag börja plugga naturkunskap och svenska 3, blir spännande sen har jag nog bara 2-4 kurser kvar sen kanske jag kan söka till universitet i höst :D
Ska försöka komma in på någonting med PR, media, projektledning osv :)
 
Känns så SKÖNT! Men är livrädd för att köra bil själv nu :O
Ska försöka idag :)
 
Och nu är det bara lite mer än en månad kvar tills vi åker 3 veckor till Thailand jag och Moa och mamma och Lasse, kommer bli bästa bara segt o vara ifrån min söta kille så många veckor :/