haha, bilderna är screenshotade från en snapchatvideo.
 
Hallå!
Det var skitlänge sen jag skrev, vet det men jag har haft sååå mycket och göra så jag knappt gått runt.
Lagt undan alla mina pengar på sparkontot då jag även bokat in en resa till Istanbul med killen på bilderna här uppe. Så jag kommer komma hem från Thailand, vara hemma en vecka sen åka iväg med honom.
Så jag har inte haft pengar att göra nåning eftersom alla pengar som kommer in läggs undan på sparkonto.
Vidare har jag jobbat och pluggat VARJE dag. Har en sovmorgon i veckan och det är torsdagar. Skola mån, jobb tis, skola ons, ledig tors, jobb fredag, lördag och söndag... Varit rätt tufft kan jag tala om.
Knappt har jag några krafter kvar och varje morgon jag måste kliva upp går jag på reservbatterier men så blir man så glad som igår när jag var lite hängig och nere så går Erman iväg och ska köpa "nåt att äta" i affären och jag blir riktigt irriterad då vi precis gått omkring i affären, han ber mig vänta i bilen och så kommer han tillbaka med den här buketten blommor till mig, fatta va gulligt! Trots att jag varit grinig mot honom <3
Hur som helst, bara 3 lektionstillfällen kvar och HUUUR mycket plugg som helst innan kursslut.
Så idag efter jobbet får jag kila hem, uträtta lite ärenden och sen sätta mig och plugga, skulle gjort det igår men kollade film med E istället, var helt slut mentalt och fysiskt.. Nya tag idag då!
9 dagar kvar till Thailand!!
 

Kommentera

Publiceras ej