Här kommer lite bilder från gårdagen :)
 
 
Har varit ute en sväng på stan igår med min syster, tog några glas vin och snackade inför resan eftersom vi åker på tisdag!!!
Fatta va sjukt, ska gå och handla frukost nu med Erman!
 
Puss
 
 
 
 
 
Kan ju berätta att de senaste dagarna har jag fått godkänt på mitt omprov i naturkunskap så nu har jag bara några (väldigt stora dock) inlämnings uppgifter på svenskan och någon på naturkunskapen men den hade jag gjort förra året när jag läste på distans så skickar nog bara in den igen.

SÅ det är en stor lättnad och nu är det 4!!!! dagar kvar till Thailand.
Just nu är jag hemma hos mamma, har passat zelda och nemo. Mamma har ju skaffat en till hund som är skitsöt, en liten tjej.
Efter jag är klar här ska jag hem och göra mig iordning och efter det ta bilen till Erman och vi ska hitta på något ikväll, jobbar inte fler pass innan resan nu, såååå skönt för jag behöver verkligen sista tiden nu till skolan och umgås med min Erman :) Vi blev förresten ett officiellt par på facebook idag haha, har inte haft förhållande status där sen jag var 16, kul.
 
För övrigt har jag hängt lit med Anja i onsdags, vi var på ett event och igår var jag ute och tog ett glas vin med min pluttis
 
pusspuss
 
 
haha, bilderna är screenshotade från en snapchatvideo.
 
Hallå!
Det var skitlänge sen jag skrev, vet det men jag har haft sååå mycket och göra så jag knappt gått runt.
Lagt undan alla mina pengar på sparkontot då jag även bokat in en resa till Istanbul med killen på bilderna här uppe. Så jag kommer komma hem från Thailand, vara hemma en vecka sen åka iväg med honom.
Så jag har inte haft pengar att göra nåning eftersom alla pengar som kommer in läggs undan på sparkonto.
Vidare har jag jobbat och pluggat VARJE dag. Har en sovmorgon i veckan och det är torsdagar. Skola mån, jobb tis, skola ons, ledig tors, jobb fredag, lördag och söndag... Varit rätt tufft kan jag tala om.
Knappt har jag några krafter kvar och varje morgon jag måste kliva upp går jag på reservbatterier men så blir man så glad som igår när jag var lite hängig och nere så går Erman iväg och ska köpa "nåt att äta" i affären och jag blir riktigt irriterad då vi precis gått omkring i affären, han ber mig vänta i bilen och så kommer han tillbaka med den här buketten blommor till mig, fatta va gulligt! Trots att jag varit grinig mot honom <3
Hur som helst, bara 3 lektionstillfällen kvar och HUUUR mycket plugg som helst innan kursslut.
Så idag efter jobbet får jag kila hem, uträtta lite ärenden och sen sätta mig och plugga, skulle gjort det igår men kollade film med E istället, var helt slut mentalt och fysiskt.. Nya tag idag då!
9 dagar kvar till Thailand!!