Igår var jag ute med jobbet och jag gick hem tidigt eller ja, runt 00 och drack alkoholfria drinkar!
Trots det så var jag hur trött som helst idag, sov hemma hos mamma och det fanns ingen frukost så jag åt twix till frukost ... Jättedåligt I know, och sen har jag ätit bröd resten av dagen och inte tränat typ som om jag varit bakis fast jag inte drack men vet inte varför, tror det är för jag sov så dåligt. Gick up 06 och jobbade.
Imorgon ska jag plugga o träna sönder!
 
 
 
 
 
Idag har jag varit ute o solat en stund i trädgården, fixat naglarna, promenerat från hässelby till brommaplan, alltså en mil iallafall :) och sen var jag hemma hos mamma och plugga matte (!) i minst två timmar, skitsegt men nödvändigt.
Efter det skjutsade mamma hem mig <3 och sen så har jag chillat med moa och bara tagit det lugnt, ska kolla på ett avsnitt med desprete sen ska jag sova.
Upp o promenera imorgon och sen blir det träning o plugg sen är det middag med jobbet på kvällen :)
 
 
Gamla bilder från bak i arkivet :)
 
 
 
 
Min mamma är världsbäst.
En gammal bild från när vi var i Turkiet, en av de garanterat bästa resorna jag var på, starten till mitt sjuka singelliv som liten19åring. Nu lever jag rätt så mycket lugnare och det är jag MYCKET tacksam för även om jag kanske inte har lika många galna roliga utekvällar så är jag mycket stabilare och mår mycket bättre inombords och det är viktigast.
 
 
 
 
 
 
 
Nu för tiden blir jag mer sugen på o träna än o festa av sån här musik ;D

Var jag ju ute en sväng, här är några bilder.
Blev en lugn kväll med tjejsnack och sen ganskna tidig hemgång.
Jag var tidigare på pw imorse och sen i skolan och efter det tog jag mig till ett café och åt sallad sen tränade jag på fridhemsplans sats och sen åkte jag hem till mamma, chillade lite sen åkte jag in till stan, vi satt i
Sturegallerian :)
 
Kände mig typ depp påvägen hem så jag köpte godis för o fylla nått tomrum och fick typ ångest... Det var inte ens gott o känns dumt när man tränar så hårt.
Mår inte så bra :/ Dumt att jag tänker så
Är så jävla stressad pga den här skolskiten. Kände typ på mig att något dåligt skulle hända, åkte hem till mamma, tänkte sova där själv (ingen är där) och när jag åkte dit så kom jag på att jag inte har nyckel till porten så fick åka till pappa mitt i natten o vänta på buss o tunnelbana..
 
Kvällens låt