Såg nyss två skitsorgliga dokumentärer på netflix, en handlade om hur delfiner blir brutalt mördade i Japan trots att de är så otroligt intelligenta varelser och hur vänliga som helst, en gång var det ett par delfiner som räddade en surfare efter att de lekt tillsammans i vågorna från att bli mördad när en haj kom så simmade den in i den o knuffade bort den, en annan gång var det ett par delfiner som lekte med en som dök i vattnet och simmade jättenära o la sig på mage när kvinnan sträckte ut handen så att hon kunde klappa den, de försöker kommunicera med oss, i något land hjälper delfinerna männsikor som fiskar, de jagar in fiskarna i deras nät och som belöning får de en fisk tillbaka. 
När de lever i fångeskap så är de så fruktansvärt olyckliga, seprarerade från varandra så de inte kan kommunicera, dör av alla höga ljud och får antideppressiva och magsårs medicin i sin mat och de tar till och med självmord genom att de väljer att sluta andas, varje andetag är att val hos delfiner, det sker inte per automatik som hos oss människor.
Trots att de är så fina så mördar människor de och hur jävla brutalt som helst! Sticker knivar i de om och om igen, kastar runt de medans de lever när deras bäbisar ligger på andra sidan nätet och ropar efter dom. 
 
En annan dokumentär jag såg handlade om ett barnhem i Indien där en amerikansk ung kille flyttade för att ta hand om svårt sjuka barn och kvinnor som var döende i aids, alla älskade och visade hur mycket kärlek som helst till den amerikanska killen, hur underbara barn som helst som ständigt hade ett leende på läpparna och såg glädjen i så lite. Ett flertal barn dog under dokumentären och en pojke var så svårt sjuk, han hade bölder över hela kroppen och öppna sår, han kunde knappt se och det droppade blod från munnen. Han kunde inte kissa själv och hade varken en mamma eller pappa. Den här killen från usa var hos honom på sjukuhset och torkade hans sår, tog hand om honom och gav honom kärlek, han var den enda pojken som överlevde på intensiven. Han fick återvända till barnhemmet men att se honom ligga där för döden, rädd och ensam det gjorde så ont i mig och mina tårar har runnit den senaste timmen.
Det känns så orättvist och jag förstår inte hur människor inte kan inse det här? Hur ska man göra för att göra om och göra rätt? Hur kan det finnas sån ondska? Hur kan man spendera miljoner kronor på fotbolls vm när det finns barn som behöver hjälp att överleva? Hur kan man mörda försvarslösa djur som bara visat oss kärlek?
Usch, lägger mig med ett brustet hjärta ikväll.. 
 
 
 
Och här går man runt o tänker på sina egoistiska jävla behov och hur man är "olycklig" man ska vara så jäkla tacksam och försöka HJÄLPA. 
Jag ska kolla hur det funkar med fadderbarn imorgon det första jag gör. 
Sådär kan man se ut på jobbet min hand sitter faktiskt fast i mitt ansikte på riktigt :o
Tråkigt på lektionen för nån dag sen
Så sant!
haft några cheatmeals senaste tiden...

 
Dagarna går rätt fort och jag har ju blivit färdig med filosofin nu vilket jag är godkänd i och nu har distansen börjat på matten och jag har egentligen SUPER mycket o plugga men har inte ens börjat än.
Igår var jag i skolan från 09 till 12.30 sen åkte jag hem o vilade en timme o åt lunch sen jobbade jag från 15-23 och efter det åkte jag hem o somnade typ halv 1.
Idag var jag på akupunktur och efter det jobbade jag från 15-19.30 och sen kom jag hem för en stund sen o käka lite middag o några godisar.
Har inte tränat sen sist jag skrev så har lite överskott på energi egentligen o dåligt humör men svårt o hinna med allt/ha energi.
Imorgon jobbar jag öppning och även söndag sen på måndag ska jag sova ut och sätta igång med matten!
 
 
Heaven knows you're a dreamer
Don't hide it from anyone
Never doubt what you're made of
There's a hero in everyone
 
I would go anywhere for you
 

Skitful frisyr innan jobbet för jag hade massa utslag i pannan -.-
Kepsen :D *swag*
Kan inte nån underbar kille säga detta till mig ? LOL
 
 
Nice dag men !
Har inte fått så mycket vettigt gjort aaaahh... Har typ ångest egentligen men jaja pallar inte tänka på det just nu.
 
Struntade i skolan imorse för vi skulle ha prov som jag visste att jag inte skulle klara (eftersom det här är sista veckan så har vi haft två prov och knappt gått igenom det vi skulle ha prov på) så jag kände bara att det blev för mycket o eftersom jag inte klarade mig så bra på första provet så orkade inte jag gå igenom det en gång till jaja... Anyhow så istället åkte jag in och tränade med Åsa från klassen, hon skaffade gymkort för o testa träna med mig o hon har aldrig tränat på gym innan :) så det var roligt, körde armar o sprang lite + cyklade 7 kilometer.
Och efter det träffade jag Anja och vi gick omkring o kollade i affärer jag köpte kepsen som är på bilden och efter det så käkade vi på en grekisk restaurang såååå gott, souvlaki min favoriträtt nu för tiden.
Köpte också en grå kofta som var jättefin och en makeup produkt som åkte ned i necessären ;)
men nu har jag inga pengar kvar... Oupsi... Usch va jag betett mig ansvarslöst den senaste veckan!
NU är det skärpning dock och imorgon ska jag ta tag i en massa grejer är tanken men först skolan sen träning sen jobb så får se vad jag hinner med :/
Sen jobb fre, lör och söndag..