Hallå!
 
Nu börjar det dra ihop sig inför resan till Istanbul, imorgon åker jag! Tidigt på morgonen.
Har fixat ögonbrynen nu, vaxat mig :P och har gjort sista inlämningen i svenskan, har bara två prov kvar nu när jag kommer tillbaka!! Måste kämpa mig igenom detta och plugga emellanåt i Istanbul och sen så ska jag börja 3 nya kurser så fort jag kommer tillbaka.
Har beställt boken till en av kurserna (har de andra två) och sökt csn..
Sen har jag packat väskan iprincip färdigt, ska handla de sista grejerna som ska med idag.
Ikväll ska jag fixa fransar och naglar och imorgon sticker jag som sagt!
Måste börja plugga lite ikväll... Shit va nervös jag är! Flyga själv :O
Och sen träffa Erman första gången på en månad, i Istanbul! Helt sjukt ju...
Men men det kommer gå bra.
 
Har som sagt en hel del att göra idag så fort jag slutat jobbet blir det att sätta igång med allt.. Men måste typ åka hem och sova en stund på eftermiddagen för jag tror inte jag kommer sova inatt och har inte sovit så mycket de senaste nätterna..
 
Hörs senare!!
 
Typ sådär ser jag ut just nu.. Haha stressad och excited.
 
 
 
Ja det var en riktigt underbar resa måste jag säga..
 
Vet inte riktigt om jag har lust att skriva upp allting som vi var med om men vi träffade många människor från olika delar av världen, var ute och dansade, solade och badade en hel del och åt fantastiskt god mat!
Dock var det en och två motgångar man stötte på påvägen men det lär man sig förhoppningsvis av och låter bli att göra om nästa gång :)
 
Nu är jag tillbaka i Sverige som sagt och har direkt hoppat igång med att jobba.
Var ledig på julafton men jobbade igår och idag och efter jobbet som jag slutar 18.00 ska jag träffa en tjejkompis (är planen än så länge) och sola solarium! Vill verkligen behålla brännen tills åtminstonde nyår.
Imorgon är det jobb på schemat igen och måste försöka klämma in och träffa alla mina fina vänner innan jag åker igen till min älskling i Turkiet.
För övrigt så har jag otroligt mycket att göra med skolan, ska hålla tal medans pappa eller Moa filmar mig och sen måste jag börja plugga inför naturkunskapsprovet och när jag kommer tillbaka börjar tre nya kurser!!
Så här är det inte mycket lugn och ro.. Men det är roligt när det händer mycket :)
 
Så nu håller vi tummarna att jag grejar detta!! :*
 
 
Bjuder på en gammal bild :P
 
 
 
 
Några bilder så länge