Sitter på tåget nu med min älskade Anja <3 och ska åka hem till min kära faster som ska hjälpa mig plugga! 
Efter det ska jag till gymmet och hänga lite med Frida och träna och testa mitt nya tandbleknings kit som jag hämtade ut på posten idag!


Just nu på tuben <3
Osminkad och sovit med blött hår i en fläta! :)

Idag så vaknar jag rätt trött och känner att mina ögon är lite rödspruckna och är inte utvilad som jag vill vara.
Har lite svårt med att gå och lägga mig på nätterna...
Är påväg till jobbet just nu och har med mig två stora väskor eftersom jag sov hos mamma inatt.. 
Käkat gröt med banan och honung till frukost och nu ska jag stå i repan till 12.15 sen ska jag träna och efter det hänga med Anja <3 
Hörs sen !
 
Kom ihåg att dricka vatten i värmen!
 
 
 
Såhär ser jag ut just nu.
Har på mig min gråa långklänning, osminkad och har precis duschat efter att jag varit ute och solat hela morgonen i typ 3 timmar ! Hade dock lite solskyddsfaktor eftersom jag inte vill bränna mig som jag gjorde förra veckan. Börjar fakitkst bygga upp brännan så sakteligen så nu lägger vi brun utan solen på hyllan. Beställde dock en som Anja rekommenderat mig som jag ska lägga på dekolletaget och ansiktet där brännan brukar vara minst stark och där man minst vill bränna sig (rynkor).
 
Nu ska jag samla ihop mina krafter och försöka ta mig till skolan om nån timme, skummar lite i träningstidningen på bilden längst upp, älskar insipiration! Ska försöka ta mig till gymmet efter lektionen. Har dessutom städat klart rummet och så kan jag säga att jag älskar mina nya krämer som är från neostrata!
 
De känns så jäkla fräscha.
 
Har precis gjort iordning lax till lunch och en extra som matlåda imorgon.
Hörs sen!