Hur är läget med er?
 
 
Linnet ovan var jag busig nog att beställa alldeles nyss.. Och lite andra grejer, kan visa när jag fått de.
 
Helgen har bestått av att jag slappat hemma mest hela tiden.
Igår övningskörde jag rätt länge med pappa från Hässelby till Värmdö. Han skulle hämta ved nånstans där så då fick jag köra och så passade vi på att hänga lite i Mölnvik, var inne i en affär och hälsa på mitt gamla jobb där :)
 
Idag har jag vaknat upp seg, tog en promenad på typ 40 minuter för o rensa tankarna. Känner mig lite ofokouserad just nu. Har betalat en herrans massa räkningar vilket känns skönt att vara av med. 
Behöver verkligen komma igång med träningen igen, det får mig att bli mycket mer skärpt på något sätt plus att jag undermedvetet då tänker mer på vad jag stoppar i mig och kosten gör ju jäkligt mycket för huvudet också.
 
 
 
 
Pekar mig själv i facet det är ju också normalt.
 
 
Grym låt. JAG VILL VARA RIK.
 
 
 
Läste tillbaka lite i akrivet för att minnas vad som hänt sedan jag skrev sist. 
 
Ganska så mycket kan jag börja med att säga. 
Har varit Stockholm Open på jobbet vilket har varit hur kul som helst! Kommer verkligen sakna det jättemycket. Så mycket folk och spänning i luften. Har varit en ladding i hela hallen eftersom det varit en stor tävling. 
De topp 100 bästa spelarna i världen har varit och jag har fått prata med de medans de värmt upp innan match eller stretchat efteråt, hur roliga och sköna som helst.
Sen har jag våldgästat Patrik under veckan eftersom han har lägenhet 500 meter från hallen ugefär.
 
Nu imorgon börjar en normal arbetsvecka och det känns lite vemodigt men samtidigt lite skönt eftersom det tagit lite på krafterna trots allt.
 
Hoppas ni haft det bra. Puss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Moa sa att det att min mage ser ut o va mycket större på bilderna, kan säga att linnet är ett "säckigt" linne så det ska sitta så lite pösigt :) 
 
 
Har varit i odeplan en sväng och sedan åkt hem till mamma som betalat en lektion med körskolan och teoriplugg online.
 
Ringde csn så ska söka bidrag från de nu när jag börjar plugga :O kan inte fatta att jag ska göra det, sjukt läskigt... 
 
Puss på er!