Dag 4

Idag har jag varit mycket runt hotellet igen för att min fot fortfarande inte mår så bra, vilket suger. Jag har varit här hela dagen och typ tagit det lugnt, käkat glass och snackat med Michelle (amerikanskan)
Vi prata om massa olika grejjer bland annat spöken och andar.
Hon berättade om hennes mormor
Som bor i USA, hon har bott i flera "haunted" hus. Ett där handtaget på en dörr drogs ned utan att någon var där, varje dag. Hennes mormor bara gick fram mot dörren och öppnade den varje gång det hände. Senare hade hon gjort research på huset och tydligen hade en man som bott där hängt sig på vinden som låg ovanför rummet.
Ett annat hus där det lät som att ett flertal män stampade under marken och tydligen hade det varit en tunnel som ledit under marken till ett hus bara nån kilometer bort från hennes dit slavar Kunde vandra när det var krig angående slavarna i USA några flera antal år innan. När gäster kom på besök och frågade om ljudet sa hennes mormor bara med van och lugn ton "det är bara slavarna som vandrar omkring här under" alltså deras spöken.
Även en annan gång hade det låtit som ett stort järnrör ramlade rätt i marken och hon var säker på att det var inbrott i huset, det lät jätte högt hon ringde polisen och satt med hennes barn på nedre våningen med ett gevär under armen och väntade på hennes man, när polisen, hennes man och några bekanta kom och dom gick upp på övergången var ingen där.
Vi pratade lite om kraften vi sänder ut med våra tankar, nära döden upplevelser, att folk berättar att dom ser ett ljus och känner ovillkorlig kärlek och förlåtelse som inte går att beskriva.
Hur som helst, dagen har mest bestått av samtal och vilande. Jag tror foten börjar bli bättre och imorgon åker Michelle så jag kommer nog dra mig nånstans där jag kan få lite färg, känner mig fortfarande extremt blek då jag knappt solat någonting.
Puss