Tja!!

Hoppas ni haft en bra helg :)

Jag var ute på fredagen på amneisa med två vänner och sen var jag på en "hemmafest" på lördagen som var jäkligt chill.
Nu ska jag sticka och käka kebabtallrik tror jag, huuuungirg!

Vi hörs senare <3
Två sämst bilder på nya hårfärg och klippning, jag känner mej sådär nöjd just nu .. :s hoppas jag börjar tycka om det mer snart

Bild från gammal utgång


IF YOU'RE PRETTY MAKE SOM NOISE!!!!!

Idag kör vi all in ! :D


Shit.. Råkade komma förbi den här bilden när jag kolla runt gamla bilder på facebook.
Hade helt glömt bort att jag varit i ett förhållande en gång, att jag var sambo en gång, att jag var FÖRLOVAD en gång i tiden.
Allt känns så himla sjukt. Enda sedan jag blev singel igen har jag endast träffat riktiga kräk, som behandlat mig som smuts. Såna som aldrig kan ge en komplimang, såna som sänker mig hela tiden, som bara ser att jag duger för en sak, som bara tänker på sig själva, ja listan är lång och egentligen så har dom alla varit motsatsen till mitt x som behandlade mig (till stora delar) som en prinsessa och ALLTID satte mig eller ja, oss tänkte väl han först men jag var viktigast, att jag mådde bra och att vi hade en framtid tillsammans.
Shiiit.. Kommer jag någonsin kunna falla för en kille som behandlar mig bra igen? Det känns som att jag blir skrämd av tanken när ett förhållande är sådär seriöst och där med också krävande.
Mitt förra förhållande fick i princip all min energi när det var dåliga  perioder vilket det ganska ofta var på grund av många anledningar men samtidigt var kärleken otroligt stark och intensiv. Han var hela mitt liv och jag levde för våran gemensamma framtid.
På bilden ovan ser ni på hans finger våran förlovningsring. Jag vet att han var en så otroligt fin kille och jag tror ingen kommer att kunna mäta sig med honom, definitivt inte dom jag träffar nu som inte ens e värda hans lilltå i jämförelse...
Ahh.. Jag vet inte riktigt vad jag ville komma fram till med detta. Fick bara såna känslor när jag såg bilden, ringen, tänkte tillbaka på allting. Helt fucking sinnesjukt. Jag är en totalt annan människa men ibland undrar jag om det verkligen är något som är positivt eller inte. Känns som jag utvecklats i fel riktning.

http://dannelinea.blogg.se/Booorås idag med älskling. Vi får bo gratis i en lgh som är min farfars systers killes lägenhet :) hihi där från sön-fre...   på schemat: Stora torget, hoppas på artister där? Ullared, Liseberg, Djurparken, Ellos (finns det kvar?), Knalleland, Bio! Haha... Lär väl gå harry potter och harry only på biograferna, jag är INGEN sucker för harry heller... men ändå! Pumpas ur högtalarna 24/7: http://www.youtube.com/watch?v=wbHT0NxxIks

ettårsdagen<3
Nu äre jul igen;D
:D:D

hur mkt ska man orka. hur länge ska det hålla på. hur mkt förtjänar man. vad är det man gör fel. är trött på all röra, all drama. vill bara må bra o känna mig hel.
:Di love him
:D
aww :)hehe

1.Dig själv som lyckligast 2.dig själv och dina närmaste 3.någon i din familj 4.den senaste du fick sms av 5.den artist/det band som du lyssnat på längst och fortfarande gillar 6.En människa som du önskar vore med dig just nu 7.ett ställe du saknar 8.dig själv full 9.en kompis full 10.den fulaste bilden på dina mottagna filer
 
29/1 -08 är ett datum som jag alltid kommer komma ihåg.

Våran låt..