Hej... Vänta, sätt på den här låten innan du fortsätter att läsa:Okej, nu kan du fortsätta.

Usch, känner mig alldeles vemodig och ledsen i hela kroppen.
Jag vet inte vad det är, känner mig bara illa till mods och olycklig.
Jag vill verkligen känna en mening med livet, jag vill känna ett syfte och ha ett mål, någonstans jag vill nå, något att uppnå. Jag känner bara att jag villl bort, att jag inte vill vara kvar, att jag vill fly..
Men jag vet inte vart jag ska försöka ta mig eller hur eller varför, det är så jobbigt och jag kan verkligen inte förklara hur det känns.

Jag är lycklig över att jag gjorde valet att lämna mitt x och varken jag eller han har några känslor alls kvar för varandra så det är inte det jag mår dåligt över. Däremot så träffade jag en förälskelse i Turkiet som blev väldigt jobbig att lämna och sedan försöka hålla kontakt med genom skype, facebook och sms. Det blev bråk ett flertal gånger mellan oss och vi bröt, återtog kontakten för att sedan bryta igen. En RIKTIG kulturkrock mellan oss kan jag säga, han var från Azerbaijan. Jag vet inte om det är på grund av honom som jag känner mig så ledsen, han gav mig verkligen en försmak på hur det är att vara med någon/något som inte är svenskt, något helt nytt och annorlunda och jag vill verkligen ha mer... Även hur dumt det än låter och hur mycket det än krockar. Sedan visade det sig att just han var ett asshole men jag vill ha mer utav utlandet ändå. Jag vill ha något helt annat än vad Sverige ervbjuder, spelar ingen roll om det innebär en kultur som är mer kvinnoförnedrande eller ett land i konflikt, jag behöver se något annat, inte vad som helst annat för jag vill inte ha något som jag har tidigare erfarenhet utav, jag vill lära mig ett språk som jag aldrig knappt ens hört förut och bo i ett land där jag inte vet någonting om landet egentligen, som när vi åkte till Turkiet, helt random jag visste iiiingenting om landet innan och fan så jag älskade det.
Vill heller inte resa ensam egentligen, tycker det känns mer tryggt att åka med någon annan.. Allra helst med Moa men hon måste ju vänta några år...

Allt känns bara vemodigt och hopplöst nu, saknar verkligen min utomlands kärlek men det kan aldrig bli någonting och vi har brytit föralltid.

Hörs senare.


See the beauty in letting go... Min älskade fina, underbara syster. Älskar dej mer än någon annan, du och jag föralltid <3
Tjooo !

Det va ett tag sen.. Orkar knappt gå in hära längre.. Men men nu är jag det så kan slänga in en liten uppdatering :)


En bild från idag.

Har varit hemma med Moa, hon är sjuk stackarn. Imorgon ska jag jobba från 07, har fått jobb i receptionen på ett gym iallafall tre dagar i veckan så det är ju roligt!
Imorgon ska jag förmodligen åka med min kusin till grönan och kolla på Håkan Hellström, sen på lördag ska jag till Ewa på typ "fest" eller aa häng med några styckna :)

Btw funderar jag och Moa på att tatuera in våra namn ! Fett kul :D

Hörs later.