Jag måste säga om mig själv att jag har blivit en riktig expert, jag är suverän inom detta...
Jag måste nog tillhöra top tio i Sverige till och med. Vill ni veta min specialité?
Jo det är så mycket som att välja skitkillar. Killar som behandlar mig som smuts, som tycker att jag inte ens är vatten värd. Detta är något nytt för mig, jag har tidigare aldrig funnit något intresse för sånna killar som är respektlösa, som inte har något vettigt att säga, som anser sig själva vara "lite finare och lite bättre"
Jag har tvärtom blivit riktigt jävla AVTÄND när jag stött på såna idioter. Medans många andra har fallit för den kaxiga attityden och funnit den sexig och sett att dom kräver respekt och där med får den från många.
Jag har bara tyckt ppppppppfffffffffffffttt VILKA TÖNTAR! Men vad hände sen då ?? Näääh, lilla Linea föll dit också.
Jag vet inte om det handlar om att jag har 0 självrespekt längre och därför hamnar med folk som ser på mig som lika lite värd som jag själv eller om jag bara på riktigt vill såra mig om och om igen. För jag väljer dom verkligen på egen hand, det kommer inte som en chock, hur dom ser på mig är dom ganska tydliga med från början.
Jaja, jag är inte intresserad av Henrik Håkansson som vill gifta sig med mig och bo i radhus med sin äckliga ölmage iallafall.. Hellre nån dum turk som ser mig som ett lätt ligg men helldre skulle dö än och presentera mig för föräldrarna.. Haha, jag är rolig..


 
Älskade Kusin:


Tung låt

Gud så snygg man kan tycka att man själv är va?? Hahah driver :P Heeeeej iallafall här sitter jag med datan mellan bena' hhiihihi Haha nä men sitter med datan i knät i sängen :P Och lyssnar på muuusik. Är rätt trött men ändå på bra humör, ska försöka somna snart bara kolla lite på sex and the city först. Kan fan alla repliker på alla avsnitt nästan, siick. Har jobbat idag och sen varit hemma typ, chillat lite med Moa och snackat i telefon :)Imorgon ska jag upp ganska tidigt och träffa en tjejkompis i tcentralen och hänga med henne, det blir mysigt !
Lyssna på låten, den handlar om min framtida pojkvän :)

byyyyyyyyeeee

puuuuuuzz