Hej.

Inte blivit något inlägg direkt efter resan, mycket som hände där nere.
Varför jag inte velat skriva vet jag inte...

Varje morgon så vaknar jag med en enorm klump i magen. Har verkligen jätteont, mår illa i stort sätt hela dagarna, det har jag gjort sen det tog slut med exet. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv, jag har jobbat på i Göteborg på seven eleven och kämpat, långa pass och jobbiga arbetstider. Jag har känt att det jag velat har varit att tjäna pengar och det har inte varit något jag ältat. Efter resan till Alanya nu känner jag dock att jag inte vill återgå till någon liknande livssituation igen. Jag kände mig så levande i Turkiet, tror inte det var för att jag hade semester, jag vill till ett varmt land, med varma människor, ljusa dagar, soooool och baaad. Även om man jobbar så kan man njuta av allt det här fantastiska och man blir ju på enormt mycket bättre humör av att vistas i sån miljö.
Jag vill bara BORT härifrån, känns INTE bra att vara kvar, allt inom mig skriker efter att få åka iväg, kan inte stanna länge till. Jag kände verkligen det när jag var i Turkiet, Sverige är inte rätt för mig, inte just nu, jag hör inte hemma här. Jag måste få uppleva något annat, annan kultur, andra människors syn på livet, något helt annat och nytt.

Ja känner mig helt nere och depp, jag vill bara härifrån som sagt. Måste det och snabbt...
Några bilder från våran underbaaara resa till Alanya :)

Den var helt fantastisk men jag ska sammanfatta alldeles strax... Hörs snart!

Rysk ? Hahaha.. Fyfan men jaja nt nå fel me det i guess

Idag har jag bara typ vart hemma o förberett inför resan imorgon, kommer bli naaaaajs
Ska packa det sista och försöka lägga mej rätt tidigt ändå, vi drar ju 4 imorgon bitti haha mindre najs.

Jajamensan ! Så äre me det, har lite skallebank så ska typ ba chilla nu, hörs kanske sen när jag e i Alanya tjoooohoooo ;D